Rólam

Üdvözöllek a weboldalamon!

Fedor Bence vagyok, 16 éves gimnazista diák. Blogomon, illetve YouTube csatornámon megosztom gondolataimat, tapasztalataimat, továbbá tippeket, technikákat mutatok be az élet mindenféle, általam érdekesnek vélt területéről.

Szenvedélyem a tanulás, önfejlesztés, illetve a technológia, számítástechnika. Véleményem szerint ennek a kettőnek egymást szorosan kiegészítve kell működjön a mai világban, és ebben próbálok segítséget nyújtani, ha már az oktatási rendszer ezt nem teszi meg kellő mértékben, pedig lenyűgöző eredmények vannak ezen a területen is, magyar és nemzetközi területen egyaránt. Úgy gondolom, hogy egészen fiatal kortól kezdve tudatosítani kell azt, hogy az IT eszközök nem pusztán a szórakoztató központot jelentenek, hanem komoly munkaeszközök, amelyeket megfelelően használva hatalmas eredményeket lehet elérni.

Másik szenvedélyem a nyilvános beszéd és motiváció. Egyik fő célom, hogy engem nézve, vidámabbak legyetek, mint mielőtt elkezdtétek, és emellett építsétek, gazdagítsátok szellemi világotokat, egy lépcsőfokkal közelebb kerüljetek álmaitok megvalósításához.

Ezek miatt köszönöm szépen Neked a bizalmat, amennyiben úgy döntesz, hogy követed munkásságomat, én biztos vagyok benne, hogy nem fogod megbánni. 🙂

További sok sikert kívánok,
Bence