Üdvözlet!

Első bejegyzés, első bekezdések… Mindig érdekes dolog valami újba kezdeni, kipróbálni magunkat valami új területen, vagy még mélyebbre merülni valamiben, amit már jól ismerünk. Ez talán nem is csupán érdekesség, sokkal inkább szükséglet. Szükséglet a folyamatos fejlődés fenntartásához.

Számomra ez a blog és minden egyéb, ami ezt körülöleli, kicsit talán mindkét említett esetet lefedi. Régóta követek már mindenféle tartalomgyártókat, és számtalanszor gondolkodtam már valami hasonló elindításán, ám vagy koromból, vagy hozzá (nem) értésemből adódóan ezek az ötletek általában rövid időn belül lekerültek a terveim közül. Egészen mostanáig. Mostanra éreztem úgy, hogy elérkezett az ideje. Ebben a meghatározó tényező számomra közel sem a racionalitás, sokkal inkább egy érzés. Egy érzés, ami folyamatosan üzeni: ezzel kell foglalkoznom. Számomra ez volt a meghatározó tényező.

Egy akármilyen projekt elindításakor számos kérdést tesz fel magának az ember, ezek az én esetemben a lentebb említettek voltak. Remélem ezeken keresztül ti kaptok egy picit tisztább, kerekebb képet arról, mit is várhattok tőlem. Úgy érzem, mindháromra megtaláltam a megfelelő egyszavas válaszokat.
  • Miről?
    Rólam. Hiszen mi többet tudnék nyújtani, mintha őszintén önmagamat adom, és kiélem a bennem rejlő szenvedélyt egy ilyen korlátlan platformon? Felgyülemlett bennem jópár ötlet, téma, amelyeket egészekké összerakva, alig várok, hogy megvalósíthassak.
  • Hogyan?
    A legjobban. Ha valamit teszek, akkor én azt a tőlem telhető legjobb minőségben, legjobb eszközökkel, és legjobb tudásom szerint teszem. Erről úgy érzem nem szükséges bővebben írnom.
  • Miért?
    Az emberekért. Ez talán a legérdekesebb rész az összes közül. Bennem olyan érzés volt, amikor ezen a területen gondolkodtam, hogy én igazából akkor is képes lennék ezt gőzerővel csinálni, ha a világon senkit sem érdekel, és senki sem olvasná, de végül még is úgy éreztem, ez a megfelelő válasz, mert ha egy szinttel mélyebbre mentem rájöttem, hogy az összes ezzel kapcsolatban felmerülő cél, ezzel az egy szóval meghatározható. Amikor egy emberrel beszélgetek, találkozok egyetlen egy dolgot figyelek: jobban érzem-e magamat utána? Ha igen, többet beszélek vele, ha nem akkor kevesebbet, és én is erre az egy célra törekszem, és ezt az interneten is változatlanul tartani fogom. Ha valaki egy bejegyzésemet olvassa, és jobban érezi magát utána, mint előtte, akkor én úgy érzem elértem a célomat.

Ezek lennének a bevezető gondolataim, köszönöm szépen, hogy végigolvastad őket.

Kívánok neked további csodás napot!